AAAAAJJJJ!!

Jag kanske ska börja om från början så att ni hänger med.

Hej hörni! Hur mår ni? Själv har jag nyss kommit hem efter en lång ridtur uppe på berget. Solen lyser och det är nästan helt vindstilla, en alldeles perfekt vårdag. Jag har just packat transporten för att åka upp på Hunneberg och ta en uteritt med min ponny. Allting går som planerat, förutom att det är lite för mycket snö och is som ligger på vägen. Men eftersom jag är på bra humör så stör det mig inte det mista. Idag skulle jag rida in på en lite stig för att komma av vägen.

Stigen låg en bit ner i diket och eftersom min ponny tyckte att det var läskigt så fick jag hoppa av och leda in henne. När jag är på väg upp igen  tycker damen att nej nu ska vi gå hem igen. Så hon vänder sig om och jag som då har full fart flyger över o landar på ansiktet och sätter tänderna i underläppen.

Arg som en bålgeting reser jag mig upp, får tag i min häst och sitter upp igen. Ungefär tre minuter efteråt inser jag att jag har ramlat av och att jag blöder i underläppen, men men vad gör det med lite skrapsår.

Vad är bålgetingar för något? Är det bara ett uttryck?

Hoppas ni har haft det bra i helgen// kram på er

Related posts: