Hello everybody!

Hur har helgen varit för er? Eller veckan för den delen? Hur har jag själv haft det? Jo tackar som frågar, i fredags skulle jag ha ridlektion första gången på ungefär tre år.  Jag var så nervös, jag kände hur hela min kropp höll på att tappa balansen. Vad gör ponnyn då när hon står i transporten? Hon börjar skaka hon med, Nu tror ju inte jag att det berodde på att hon var nervös, mer snarare på att hon frös. Hela lektionen gick bra och allt fortsatte som det skulle.

Min lördag gick ut på att titta på tv och städa.

Söndagen däremot var det fullt liv hemma. Klockan elva var det kyrkan, sen var det hem och städa hönsburar. Som tur var var det fint väder så jag tog med mig hunden ut på en springtur. Vi sprang nog runt fem kilometer och njöt av vår värmen.

Jag tror att alla längtar till sommaren nu, och jag måste faktiskt erkänna att det gör jag med!

Hoppas ni haft det bra//kram på er

Related posts: