Hej allihopa! Det var ett tag sen senast, och idag så ska jag berätta lite kort om tältningen hemma hos Michelle. Det kommer inte bli så mycket text denna gången då vi har gjort en video just för att ni ska kunna se vad vi gjorde med egna ögon! Låter inte det toppen? 🙂

Den elfte juni…

…bestämde vi att vi skulle tälta. Denna gången fick även Albertina följa med.

Michelle och Nattah hade bestämt att de skulle mötas en timma tidigare hos Michelle. Nattah kom dock hela 50 minuter försenad. Som tur var så var nästan alla andra personer också försenade, så Michelle och Nattah hann börja sätta upp grenar inför 5-kampen. När de andra kom bestämde Michelle och Nattah att de andra skulle sätta upp tältet medan de gjorde iordning inför 5-kampen. När alla var klara så grillade vi burgare på Michelles familjs grill. Under tiden som vi grillade burgare, så bestämde alla lagen tillsammans. Detta gjorde vi genom att dra lappar där det stod namn på. Nattis, Albertina och Linn hamnade i ett lag, och Nattah, Michelle och Marlene hamnade i det andra laget.

När burgarna väl var klara så började vi att äta. Då Albertina och Marlene är vegeterianer/veganer, så fick de vegoburgare! Om jag ska vara ärlig så var deras burgare mycket godare än den vi andra fick. Efter att vi hade grillat och ätit burgare, så begav vi oss till första grenen i kampen. När vi var klara så gick vi till andra och så vidare. Ni kommer att få se i videoklippet 3/5 grenar. Detta är för att Nattahs kameras batteri reagerade på kylan och dog mycket snabbare. Så vi fick helt enkelt fota de två sista grenarna.

Den näst sista grenen bestod av att äta salta (veganska!) kex så snabbt som möjligt och sedan sjunga Bä, bä vita lamm…

Den allra sista grenen bestod av att springa slalom och hoppa över ett hinder för att sedan få upp ett äpple ur en hink med vatten med bara munnen. När man hade gjort det så skulle man hoppa över ett annat hinder och leta efter en sockerbit i glutenfritt mjöl. Här fick man också bara använda munnen. När man var klar så skulle man springa slalom tillbaka(?). Man fick inte heller ta bort mjölet som hade fastnat i ansiktet när man var klar. Detta var bara för att de andra skulle kunna se hur man såg ut och för att Nattah eller Marlene skulle fota en. Här nedan har ni fotona på hur vi alla såg ut efter den sista grenen i femkampen: ↓

Related posts: