Hej på er där ute i världen!

Hur mår ni? Jag mår iallfall katastrofalt!! De är nämligen såhär att……

Jag har då som tjej spelat saxofon i nio år och kommit riktigt långt dem senaste tre åren som jag har spelat. NU har min saxofon lärare fått med mig på en så dum grej att jag ska vara med på ett läger…vilket kanske inte låter så farlig, meeeen alla läger brukar ju avslutas på något speciellt vis och musikläger brukar oftast avslutas med en konstert. Detta borde vara en little peace of cake om man har spelat så länge som jag har gjort, men nu kommer det som iprensip skrämmer mig från vetet…

Det är nämligen inte vilken konsert som helst, utan jag och mitt lilla jazzgäng ska spela på fallens dagar!!

Förstår ni? Hela jättestora FALLENS DAGAR!!! Och ja jag har panik!!!

Lilla självsäkra Michelle har just tappat sitt självförtroende och ligger just nu på botten av jordskorpan med det.

Iallafall hoppas jag att ni har det bra och  mår lite bättre än vad jag gör.

Ta hand om er nu och så hörs vi snart//Kram på er!

Related posts: