Tjenare på er där ute i världen!

Ni har alla redan både hört och sett vad som pågår på bloggen nu så att jag tänker INTE ta det igen!

Men hur som helst… Jag hoppas ni mår bra och att ni har haft en underbar vecka.

Min vecka har varit lite stressig med mycket djur och skolarbete hit och dit..

Så ida bestämde jag mig för att ta en springtur med min lilla kompaniön…Det är inte vilken kompaniön som helt utan min hund ELLIOT!! Världens underbarast lilla krabat. Han älskar att springa och vakta mig när jag går någonstans, och eftersom jag suttit inne hela långa dagen idag var jag tvungen att komma ut en stund, då fick elliot helt enkelt följa med.

Visst kan det bli lite tufft att springa ensam när man inte har någon motivation alls och ingen som peppar en så att antingen går du inte ut alls eller så går du ut och vänder efter 20 meter. Men inte idag inte…Elliot fick mig motiverad hela vägen och vi två tillsammans betade av hela 7 kilometer på 40 minuter. Nytt rekord..

Tänk på vad djuren faktiskt gör i ens liv, de får dig till att röra på dig, de ser till att du mår bra och de ser alltid upp till dig!

Tänk dig en bästa vän som inte kan tala men ändå förstår och alltid håller med dig, det är precis sådana djur är, för att de finns där när du ens behöver dem

Ni får ha en fortsatt trevlig helg och så hörs vi någon gång i framtiden

//Kram på er

img_1674

Lite bilder bara…

img_1596

Related posts: