Hej på er!

Det känns som om att jag inte har gjort något de senaste dagarna. Den här veckan har helt och hållet varit hemsk. Jag har gråtit och gråtit. Detta är mestadels för att jag håller på att förlora vänner och för att jag inte klarar av att ha för mycket stress. Så allt brast i tisdags när vi hade orienteringsprov. Det var klart sett den dåligaste dagen jag hade haft på länge. Det blev då inte bättre av att vara stressad och vilse i en helt främmande skog. Den känslan är nog inte den bästa.

Sedan när jag kom hem så insåg jag att jag hade feber, men jag ville inte erkänna det för mamma att jag mådde dåligt så jag gick till orkestern och fiollektionen som vanligt. Dagen därefter (igår) så kände jag att jag inte kunde gå till skolan. Självklart var det den dagen som vi hade NO-prov. Praktiskt taget ALLA trodde att jag låtsades att vara sjuk. Det gjorde mig inte heller särskilt glad. Så jag låg där i soffan och inte gjorde något på hela dagen, förutom att se klart en serie.

Jag insåg idag att jag måste gå till skolan. För om jag inte hade gjort det så skulle jag fått göra NO-provet om en vecka, dvs. dagen efter att SO-provet hade varit och det ville jag definitivt inte! Jag har dock fortfarande feber, men den har gått ned lite som tur är.

Så för att lägga plåster på såren, så ska jag visa er en liten video när vi ändå pratar om NO. <3

Related posts: