Hej, fina ni! Har ni höstlov eller arbetar ni?

Det har iallafall jag, och det verkar bli ett lov som jag kommer plugga ihjäl mig på. Jag har matteuppgift, hem- och konsumenkunskapsprov, biologiprov och idrottinlämningsuppgift. Det var från början ett lov som jag bara skulle slöa bort och ha jätteroligt med mina vänner. Det blir dock inte ett lov som jag längtade efter. Utan ett lov som jag kommer spendera hemma med att bara plugga. Mina vänner frågade även om man skulle ha en övernattning (2 vänner faktiskt), men det verkar inte bli av. Det är inte för att jag måste plugga, utan det att de inte har hört av sig och jag vill inte vara tjatig. Det är en av de två saker som jag hatar att vara, tjatig och bestämd. Jag blir bara bestämd och tjatig när jag har sagt en sak eller frågat en sak till mina vänner, men de sedan inte svarar en eller de svarar en men de agerar inte. Ett sådant exempel är att jag kanske ber dem att skicka en bild var och de skriver att de kan skicka en bild, men de skickar inte bilden i slutändan.

Jag ska åtminstone iväg på kaninutställning på lördag. Det är iallafall någonting som jag ser fram emot! ♥

Related posts: