Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!

Hej på er!! Hoppas ni mår jättebra och att ni har haft en underbar vecka. Igår ( söndagen den 6 november ) Fyllde jag 15 år, yeay! Eller jag  vet faktiskt inte vad jag tyckte om det…

I alla fall så bakade jag tårta och red. Det var så sjukt skönt att få komma ut nu efter tre dagar i soffan efter att ha varit sjuk, helt fantastiskt att det snöade också. Det var som om att gud hade hört mina böner och att man har gjort sig förtjänt av att må bra en liten stund.

Att ha lov är ingenting för mig…Har jag berättat om när vi gick på sommarlov när vi slutade åttan…Nej, jaså inte? Då berättar jag nu, det tog Fyra timmar för mig att bli uttråkad. FYRA TIMMAR! Jag slog nog rekord…

I alla fall så har detta lovet varit otroligt jobbigt. Dels har jag inte varit helt frisk och i veckan var det tyvärr ett helt år sedan jag träffade min mamma senast och över åtta månader sedan jag pratade med henna. Jag har alltså inte någon kontakt med min mamma överhuvud taget. Detta gör att det är väldigt jobbigt att veta och att se på när alla mina kompisar frågar mig var min mamma är osv. Det har nu varit ännu värre under lovet då jag inte har kunnat sysselsätta mig med andra tankar eftersom jag har varit själv. Men men så är det…

Det var nu jätteskönt att komma tillbaka till skolan och få skälla på mina lärare lite nu när föregående veckan har varit så hemsk. Jag är inne i en hemsk period just nu när jag mår dåligt, äter dåligt osv, det ända jag kan göra är att försöka tänka på vilken lycka i livet jag har som har hamnat där jag är idag, med så underbara vänner, som är mer som min familj än någon annan människa kan vara. Jag gör allt jag kan för er och det hoppas jag att ni vet. Jag är inte perfekt och kommer aldrig att bli, men jag är så stark att jag vågar stå för den jag  är. Så om du känner dig träffad av att bli kallad någon jag är stolt över och någon som står mig nära, så har jag en sak att berätta för dig: Jag älskar dig, jag lämnar dig aldrig och jag kommer alltid att finnas där för dig, när du ens behöver mig. I ur och skur vått och trot, när som helst, var som helst!

Men  nu har ni fått en liten uppdatering ifrån 15 åriga Michelles liv. Hoppas att ni har haft en underbar vecka och att vi hörs snart // Kram på er

Related posts: