Hej på er fina ni! GOD JUL!

Eftersom att jag är vääääldigt intresserad utav dramor, allra mest koreanska dramor. Har jag tänkt att en gång varje vecka ska jag ge er tips på olika dramor/serier. Jag tänkte att det kunde bli en rolig grej att bara göra. Eller vad tycker ni? ♥

Idag får det bli …. *trumvirvel*

Goblin

Goblin handlar om Kim Shin som är en Goblin och en som skyddar själar. Han bor tillsammans med en lieman som tar hand om avlidna själar. Tillsammans ser de dem döda komma in i efterlivet, när båda deras själar inte har kommit in i efterlivet än. Under tiden, är Ji Eun Tak en gymnasieelev som trots hennes smärtsamma verklighet, förblir optimistisk. Tillslut träffar hon Goblin och blir kär i honom. Det är då som hon får reda på att hon är Goblins fru, och har då fötts med egenskapen att se spöken för att kunna dra ut Goblins svärd som han har genom hjärtat. Det är bara Goblins fru som ska kunna se svärdet. Det som inte Ji Eun Tak vet är att när hon har dragit ut svärdet kommer Goblin att dö och bli till aska för evigt.

Låter inte den serien AMAZING?

Den är det också, och det är ett måste för alla er att titta på! Jag blir helt förblindad av denna serien.

Jag började nämligen titta på denna serien för att min favorit skådespelerska, Kim Go Eun, är med och hon spelar då Ji Eun Tak. Hon är verkligen en jättebra skådespelerska och gör att denna serien blir ännu bättre än om någon annan skulle spela denna rollen. Så gå in och titta på serien!

Det finns inga nackdelar i denna serien, men om jag skulle komma på någon är det att dem är 1 timma och 30 minuter långa. Så du måste verkligen ha tid för att kunna titta klart på ett avsnitt.

Om ni fortfarande inte är helt hundra på att titta på denna serien för att den är koreanska, lovar jag er att titta på en bit av ett avsnitt här:

Om ni nu undrar vilken genre serien är i för att vara helt säkra på att kunna se på denna serien, tillhör serien genrerna fantasy och romance. Det är också lite komedi i dem, vilket gör att serien blir 100 gånger bättre! ♥ Det är ju tråkigt om en serie är seriös hela tiden. Vad tycker ni?

En annan bra sak med serien är att de har så BRA OSTS! OSTs är musiken i bakgrunden för att kunna få fram mer känslor i serien och hos den som tittar på serien. Här nedan har ni en helt underbar OST från Goblin.

Related posts: