Hej hå! Idag är det del 2 i Nattahs drama tips! Vad kul! ♥

Jag hoppas ni tyckte om förra veckans tips. Jag tycker verkligen om att skriva dessa tips till er och jag hoppas att ni tycker om att läsa dem.

Jag har dock hittat några små fel som jag glömde nämna förra veckan, så jag kommer lägga till dem denna veckan och alla andra veckor fram över. ♥

Idag i del 2 får det bli … *trumvirvel*

… Jealousy Incarnate

Jealousy Incarnate handlar om Pyo Na Ri som arbetar som en meteorolog på ett Nyhetsprogram. Hon har en ödmjuk bakgrund och vill absolut bli en programledare. Där hon arbetar arbetar också hennes föredetta 3-års kärlek, nämligen programledaren Lee Hwa Shin. De återförenas efter några år när Pyo Na Ri ska åka till Thailand för att arbeta för Lee Hwa Shin i hans program. Pyo Na Ri blir under tiden kär i Hwa Shins kompis Ko Jung Won och de blir tillsammans. Hwa Shin inser då att han också har blivit kär i Pyo Na Ri och försöker då att göra så att Na Ri blir kär i honom istället.

Tycker ni att den verkar intressant?

Den är nämligen så mycket mer än bara det! Jag fullkomligt älskar den serien och kan titta på den om och om och om och om igen utan att bli trött på den! Det är ett måste för alla er som gillar genrerna komedi och romans tillsammans! 

Om ni vill vara säkra på att se på denna serien, har jag hittat ett kort avsnitt från avsnitt nummer 5?

Sedan är ju deras OSTs underbara! Ni måste bara lyssna på ett av dem här:

Lite övrig fakta:

Antal avsnitt: 24

Visades: 2016

Längd på avsnitt: ca 60 minuter

Språk: Koreanska, men kan hittas med engelsk undertext.

Var kan jag titta på serien?

En bra källa att titta på denna serien på är Dramacool. Ni kan se serien här.

Jealousy Incarnate

Related posts: