Jag har precis sett på ett program där de reser utomlands för under 10 000 kronor. Jag blev SÅ inspirerad till att åka utomlands. Eftersom att jag förmodligen inte kommer åka utomlands förrän om cirka 5-10 år. Har jag beslutat att skriva om det land som jag allra helst vill åka till. ♥

Shanghai, Kina.

 

Mina vänner skulle självklart tro att Sydkorea var först på reselistan, men icke, sa Nicke!

Jag vill åka till Shanghai för att…

…testa massor utav kinesisk mat!

…uppleva natten i Shanghai.

…se alla Europeiska byggnader.

…cykla runt i Shanghai med hyrda cyklar.

…gå på traditionella kinesiska uppträdanden. Ett måste!

Med mera! ♥

Mat som är ett måste för mig att äta där är xiao long bao och shabu shabu. ♥ Xiao long bao är ungefär som dumplings fast med mer ‘vätska’ i. Shabu Shabu är en gryta som är delad i två delar. En del är stark medan den andra är lite mildare.

Trots att jag är höjdrädd skulle jag också vilja åka/gå upp till Pearl Tower i Shanghai. Tänk dig att golvet är genomskinligt och du är mer än 200 meter uppe i luften! Så cooooolt! ♥

Related posts: