Vilka är vi?


Hai! Vi är Fem stycken personer som ofta hittar på saker tillsammans.

Det kan vara allt ifrån att tälta till att se på film på bio.

FiveMoreAdventures är en blogg där du kan läsa om våra senaste aktiviteter.

Det kan även vara någon av oss som skriver ett helt random inlägg.

Tack för att du stannade och tittade förbi! 🙂 ♥

  • Har ni några frågor?

Kontakta då Nattah på:

annanathalielotta@gmail.com


Nattis

Nattis

Jag är en allt för social människa som ofta ligger och sover i min säng, såklart gör jag inte bara det men oftast.
Ni hittar mig oftast i sängen med mobilen eller datorn framför mig med olika saker. Gillar även att baka ibland men har mycket att lära, hehe…

Gå in på min sida! ♥

Michelle

Michelle

En pigg, träningslysten och äventyrsälskande tjej som älskar att vara med mina kompisar och att lära mig nya saker.
Jag gillar att rida, vara ute i naturen med mina kompisar och vara allmänt glad. Jag älskar att lära känna nya människor och viktigast av allt, att aldrig ge upp. Något som jag ofta säger är ”allt går bara man vill”.
Mig hittar ni ofta när jag är i full gång på att utforska något nytt 😉

 

Gå in på min sida! ←

Linn

Linn

Jag är personen som kallas Linn och är en mycket knäpp och galen människa som ofta pratar ganska högt! Hahaha! Jag älskar choklad (men vem gör inte det?) och jag älskar att få folk att skratta! Humor och kärlek klarar man sig inte utan! Jag är inte ”girly” av mig utan klarar mig fint utan tajta kläder, höglkackat och jag klarar inte av att ha på mig KJOL! Jag kör mest med munkjacka och stretchinga jeans!

Gå in på min sida! ♪

Marlene

Marlene

Serieberoende tv-spelnörd som gillar att träna och dessutom är vegan. Tycker om att fotografera, baka (även om det sällan blir lyckat), träna löpning i mörker. Jag vill sällan vara med på bild, hatar vintern (seriöst, enda fördelen är att det är fint att titta på snön).

Gå in på min sida! ✌

Talie

Talie

En alltför onormal människa som råkar älska giraffer och koreanska dramor som W Two Worlds och
Cinderella & Four Knights. Tillägnar mycket av min fritid till att baka och att vara med mina vänner. Ni kan oftast hitta mig bakom kameran. 🙂 Jag är oftast den som skriver otroligt långa texter. ♥

 

Gå in på min sida! ☼

Kontakt:

15 + 14 =